tirsdag 10. april 2012

flickr favs, april.

lebkuchen made by my grandmother

Untitled

Woodfired Bread on Bruny Island / Tasmania

Untitled

Untitled

French toast

salinger


eksamenslesegira.

8 kommentarer:

 1. Elskar slike innlegg!

  SvarSlett
  Svar
  1. åh, så flott! fine bilder gjør meg så glad. og avslappet. jeg må definitivt lappe sammen noen flere fremover.

   Slett
 2. Så mange fine bilder. Blir så glad av å se på så mye fint! :) Takk. :)

  SvarSlett
 3. HEI! Du. Jeg har et problem og en tilståelse. Sokken du sendte meg kommer på TV-Norge til høsten, jeg snakker om den til kamera. Og grunnen til at jeg sa ja til å snakke om sokkene mine da de spurte om jeg ikke kunne det, var i første instans fordi det gir muligheten til enda flere sokker! Men jeg kom til å si at jeg ikke syntes den rosa sokken var så pen å se på, og hvor besynderlig jeg synes det er at selv signalrosa sokker forsvinner. Jeg håper du ikke blir fornærmet. Jeg var fryktelig nervøs og bablet i vei, jeg har tross alt veldig sceneskrekk. Det var den lille dosen tourettes i meg som stod for utsagnene. Jeg vil bare foreberede deg, og beklage på forhånd. Sorri! Tenk om det er favorittsokken. Da får vi konkludere med at smaken er som baken, men jeg beklager at jeg sa det så høyt. Men uansett, er jeg evig takknemlig for at du sendte sokk!

  SvarSlett
  Svar
  1. HAHA. Så ufattelig morsomt. Hvordan TVNorge-program er det?

   (Og det gjør absolutt ingenting; jeg kan ha en liten tilståelse tilbake også, nemlig at den rosa sokken var et totalmislykket strikkeprosjekt som egentlig bare ventet på å bli kastet i søppelen, men da jeg så du ville ha sokker, tenkte jeg at det kanskje kunne gjøre litt mer nytte der. Tenk at selv de styggeste sokker kan bli kjendissokker! Det gjør meg litt glad).

   Slett
  2. :) Jeg vet ærlig talt ikke helt hva slags program det er. Tror kanskje det er litt tullete, og at jeg risikerer å felle noen tårer når jeg ser meg selv drite meg halvveis ut på landsdekkende. MEN! Herregud, jeg kom til å si akurat det: at jeg mistenkte at det var noen som bare ikke gadd å strikke ferdig den andre! Tenke seg til at jeg skulle ha rett. Haha. Får håpe de ikke klipper det vekk da. TAKK for at du er så forståelsesfull. Ha en fin dag.

   Slett
 4. Liker så godt Bamsesayakas bilder av matretter!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet, de er helt fantastiske. Så mange flotte!

   Slett

❦ Nature is a language, can't you read?