søndag 24. august 2008

Why so serious?

MATTHEW GRAY GUBLER har lagt ut TRE NYE BILDER på HJEMMESIDEN sin.

Siri er i ekstase.

Men det er ikke det dette innlegget skal handle om. Jeg har nemlig lovt å skrive litt om The Dark Night. Det er nok det dette innlegget skal handle om.

(Jeg har bare sett filmen to ganger hittil. Det er unnskyldningen for at det ikke blir best skriving.)

Greit. Jeg er ikke noen fan av Batman. Jeg har aldri vært det, og tror heller ikke jeg noen gang kommer til å bli det. For meg er det et klassisk snill versus slem-konsept der Batman er en skikkelse det ikke får an å plassere på noen av sidene. Det at han har masse penger og kjøre rundt og leke snill mann er teit. Det basert på at han plutselig dreper masse folk, er verre enn skurkene og snakker merkelig, selvfølgelig. Og angående filmen; selvfølgelig ble den ene snille plutselig slem, men ingen måtte få vite det. Og whoa var han plutselig ikke slem allikevel, men den største helten som noen gang har eksistert.

Christian Bale som Batman skal få noe positivt da. Jeg digger tennene hans. Maks.

Som noen kanskje har klart å gjette; Batman er ikke grunnen til at jeg har sett Batman-filmen to ganger på kino. Det man kanskje ikke klarer å gjette, er grunnen til at jeg har sett den.

Tulla. Heath Ledger, selvfølgelig. Han står på lista sammen med Johnny Depp og Matthew Gray Gubler. Jeg syns han kler det.

Jeg syns Heath Ledger er helt fantastisk. Som The Joker er han totalt fabelaktig, og jeg ler meg i hjel. I hele mitt liv har jeg hatet klovner. De har vært noe av det jeg har vært mest redd for, sammen med porselensdokker. Nå kan jeg ikke vente til jeg får en stor plakat på rommet mitt av Jokeren. Seriøst.

Dessuten hater jeg når folk smatter når de snakker. Under filmen kunne jeg nesten ikke vente på The Joker's neste setning. Type smatte-snakking. Ho-ho-ha-ha-hi-hi.

Det er så utrolig mye mer jeg kunne ha skrevet. Men nå skal jeg lete mer etter postere før jeg skal vurdere å dra på kino. Og se filmen. En gang til.

4 kommentarer:

 1. Hahah jeg viste at jeg ikke kunne være den eneste som synes det var verdt det å se den filmen tre ganger på kino! Joker er...for kul for mine ord. Vær så snill å si i fra hvis du finner en slik en jokerplakat, for da må jeg også kjøpe meg en:p Sånn at jeg kan frike ut romkammeraten min (og meg selv, for ja, klovner ER skumle.)

  SvarSlett
 2. Nettopp! Jeg har lyst til å se den igjen og igjen og igjen, men nå må jeg nok vente til den kommer på DVD. Da kan jeg se den igjen og igjen og igjen nesten helt gratis.

  Helt enig, han er rett og slett så utrolig at det ikke går an å beskrive det. Jeg har tenkt på en del formuleringer hittil, men ikke funnet en som utfyller han helt. Jeg håper egentlig at jeg aldri finner en.

  Jeg skal si fra! Har lett i dager nå. Faktisk funnet noen også, men (overraskende nok) sender de ikke til Norge. Urgh.

  SvarSlett
 3. Æsj man må da kunne få Jokerplakater her i Norge også? Det er jo ikke bare engelskmenn som liker han.

  Digger forresten at hele lj har begynt å tilby Heathus Christ xD hee hee

  SvarSlett
 4. Jeg fant en Amazon ville sende til Norge. Men det var ikke akkurat den jeg hadde mest lyst på (men om hun kjøpte den allikevel? Ja!).

  Link: http://www.amazon.com/Batman-Knight-Movie-Poster-Joker/dp/B001CWP9SI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1220183276&sr=8-1

  Men altså, ja. Jeg er ikke helt storfornøyd at det plutselig har blitt mainstream. Det ER trossalt mer eller mindre 220 dager siden det skjedde. Og Heathus Christ har jeg aldri skjønt meg på. Haha.

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?