søndag 1. juni 2008

The Gubler Fascination

Jeg har funnet ut av jeg i teorien ikke har tid til å blogge før på ondag. Fordi teorien er slik (legg merke til at jeg ikke utelukker at det kan være annerledes i praksis), ble det blogging i dag. Òg.

Matthew Gray Gubler er på vei til å bli den nye Johnny Depp i min verden. Jeg er overraskende nok seriøs. Matthew er nemlig en av de skuespillerene jeg har mest sansen for. Av dem alle. Sikkert veldig fordi han gjør så mye annet også.

Greit, hvem han er? Du vet det ikke? Vel, det er i alle fall lov å håpe, sånn fra min side. Dersom jeg hadde funnet han fordi noen andre likte han, hadde nok ikke fascinasjonen vært så stor som den er nå. Jeg tør gjette den ikke engang hadde eksistert.

Matthew Gray Gubler spiller Dr. Spencer Reid i Criminal Minds. Behavioral Analysis Unit. Jeg tror egentlig jeg digger resten av folka der også, men Reid og Gubler ligger høyest. Hvorfor?

Spencer har en IQ på 187. Han har fotografisk hukommelse og kan lese 20 000 ord i minuttet. Han vet alt (quote: I don't know everything. I mean, despite the fact that you think I do.). Han er et fint, lite geni.

Jeg digger håret hans. Jeg digger stilen hans. Jeg digger brillene hans.

Matthew har en villt bra humor. Og han strekker den langt ut. Langt. Kanskje jeg er snill og legger ved noen linker til slutt. Hvem vet.

Han har ikke gått med like sokker på ti år. Han tegner. Han har utdannelse. Han lager filmer. Og ikke minst er han opptatt av veldedighet.

Alt dette digger jeg.

Men det jeg uten tvil digger aller mest (jeg bruker ordet "digger" for å ikke misbruke et mye viktigere ord; "elsker"), er stemmen hans. Den er myk, halvhes, trygg. Perfekt. Sånn kombinert med at han faktisk ser helt forferdelig bra ut. Som en liten drøm, akkurat.

Og jeg tror jeg er nødt til å hate deg litt hvis du stjeler fascinasjonen min. Til og med hvis det bare er en liten bit av den. Jeg er skikkelig seriøs. Igjen.

The Unauthorized Documentary, episode 1
The Unauthorized Documentary, episode 2
The Unauthorized Documentary, episode 3
The Unauthorized Documentary, episode 4
The Unauthorized Documentary, episode 5
The AUTHORIZED Documentary Episode 1

4 kommentarer:

 1. Så du hadde skrevet det ned på papir i utgangspunktet.. flink jente^^ jeg deler nok ikke helt din fascinasjon.. men, han er artig:) men det er en del sære typer i disse seriene for tida da.. bare se på "bones" blant annet..

  SvarSlett
 2. Det skulle egentlig være papir nå også, men det blogspot er visst litt for teit til at det funka.

  Det er kjempebra at du ikke deler min fascinasjon. Eller i alle fall litt. For nå er han litt..min.

  SvarSlett
 3. Okay, jeg har aldri sett Criminal Minds så jeg aner ikke hvem fyren din er, og jeg skal heller ikke stjele han fra deg xD
  Men etter å ha sett 45 sek av et av youtube klippene fant jeg ut at han likner noe helt sykt på Cillian Murphy. Noe som er positivt.
  Det var egentlig bare det jeg ville si.

  SvarSlett
 4. Cillian Murphy måtte googles, for å si det sånn. Jeg er treig og får ikke med meg hvem sånne er. Haha.

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?