søndag 18. april 2010

En søndag i bilder

Da jeg våknet i dag, var det masse snø ute. Det datt ned fra himmelen og la seg på bakken, oppå all den andre snøen som nesten hadde smeltet bort.

Så spise jeg frokost mens jeg så på teve og drakk masse te.

To learn, read.
To know, write.
To master, teach.
Jeg ryddet stuen og tok bilder av den fineste vesken jeg fikk av mormor.


Etter jeg hadde ryddet, var det endelig plass til å henge opp de nyvaskede, lilla klærne mine til tørk på stolene. Dersom jeg bruker tørkestativet i kjelleren, fryser de nemlig til is.

Og så bakte jeg brød med ekstra masse korn i.Hvordan er din søndag?

8 kommentarer:

 1. skolesøndag er litt kjipt. men "to master, teach" kommer jo godt med når man foreleser for de andre :D så nå ble jeg litt glad!

  SvarSlett
 2. min søndag kan oppsummeres med et ord, kunnskap.

  SvarSlett
 3. Huff snø, jeg tenker du er lei! Den forsvinner nok fort igjen ;) Så ut som en herlig kopp med te, og opprydding ja, det skulle jeg også gjøre i dag... Ja ja.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Cathrine;
  Nei, ånei, skolesøndag? Det har ikke jeg begynt med enda. Ups! Så flink du er og foreleser, da. Flnk-flink.

  Tove;
  Kunnskap likes! Så lenge det ikke blir alt for mye, alt for lenge. Du drikker vel kakao også, håper jeg?

  annicken_j;
  Uff, jeg begynner å bli litt lei, gitt. Jeg er klar for vår og krokuser og is, men jeg er skeptisk til at det kommer til å skje med det første. Jeg trøster meg med at når det er grått og kaldt ute, er det mye lettere å sitte inne med en bunke med bøker og leke flink student enn når solen skinner og man bare vil være ute. Så litt bra er det nok også.
  Og rydding kan man alltids gjøre en annen dag (:

  h;
  Oj, du er den eneste jeg vet om som liker den teen. De små lappene er så koselige at de får meg til å tro jeg faktisk liker den, selv om det egentlig ikke er tilfellet.. Ups.

  SvarSlett
 5. Ja det er sant ;)
  Takk for kommentar på boksene, de var det første som fanget øyet mitt, men jeg måtte dra med meg litt til når det var gratis!!!

  SvarSlett
 6. Den veska fra mormor så utrolig fin ut! :) Koselig og gammeldags mønster :)

  SvarSlett
 7. Hoh ja, jeg elsker den nesten. Best av alt passer den akkurat til Macen min (som faktisk har trekk i samme grønnfarge - wow!). Åh, jeg elsker gamle ting.

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?