onsdag 4. januar 2012

Du er laget av resirkulert materiale

I løpet av totusenogelleve hadde jeg bestemt meg for å gjennomføre et lite prosjekt. Jeg laget en mappe på skrivebordet som i løpet av de første ni månedene av året bare het 'mappen.'. Den fylte jeg, sakte, opp med små pages-dokumenter med ord på. De ble nummerert. Fra 1. til 73. Dokumentene ble satt sammen til et større dokument, som lenge bare het 'dokumentet'. Lett skal være lett.

I slutten av oktober pakket jeg inn de første eksemplarene i tykt A4-papir og pyntet dem med fargepapir og silkebånd. Ville at de skulle ligge under juletreet til noen av dem som kanskje kunne ha lyst til å lese. Da het prosjektet Du er laget av resirkulert materiale. Det gjør det fremdeles. Det er fullt av rot. Tankerot. Jeg har for eksempel fått respons fra mennesker som er redd for at jeg tenker for mye.


En av grunnene til at jeg skrive dette her, er at jeg i løpet av julen smugplasserte noen eksemplarer ymse steder i Oslo. Og dersom de faktisk har blitt funnet av noen og de får lyst til å google tittelen, vil jeg at de skal finne frem til denne siden. Med litt flaks. 

PS: Jeg har noen eksemplarer igjen. Ikke så veldig mange, men noen. Dersom noen vil ha. 

8 kommentarer:

 1. Høyrest utruleg spennande og fint ut!

  SvarSlett
 2. Tankrerot er fint rot. Jeg liker tankene dine, og hadde blitt glad for et slikt eksemplar!

  SvarSlett
 3. Så kjempehyggelig å høre. Hjertevarmere.

  (Bare send en liten mail med hvemtil og hvortil til misssch@gmail.com, så kanskje det kommer et i posten, helt plutselig.)

  SvarSlett
 4. Jeg lærer mye av deg og tankene dine, lærer nye måter å tenke på, nye ting å gruble på. Jeg kunne også tenke meg et slikt eksemplar =)

  SvarSlett
 5. Klart skal du få, Anita (: Ses på mandag!

  SvarSlett
 6. Tusen takk =) Ja, sees på mandag =)

  SvarSlett
 7. Fortsatt noen igjen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Oui, det er ikke helt tomt enda.
   (Mail meg nødvendigheter, så sendes en av gårde.) (:

   Slett

❦ Nature is a language, can't you read?