mandag 14. april 2008

ØM i drill

Søndag 13. april har lenge vært en dag jeg har gruet meg litt til. Med andre ord: denne dagen var det ØM i drill som stod på planen. Østlandsmesterskapet i drill, omtrent Norges største drillkonkurranse, som de så fint sa.

Vi var en av de troppene som var der for å delta, sånn for moro skyld. Programmet vi skulle framføre ble laget for to måneder siden, og hardtrening fram mot konkurranse var vel egentlig nokså undervurdert. To timer i uka, pluss to søndager.

Klokka 13.17 skulle vi på gulvet. I drill er man i bunn og grunn ganske firkanta på tid. Alt skal skje på sekundet, og dersom det ikke gjør det, er man doomed. Omtrent ti over ett fikk vi en beskjed fra en person i orange t-skjorte hvis hensikt var å fortelle at Drøbakunger skulle vært på gulvet. Fun. Really fun.

Til tross for de orange menneskers litt dårlig organisering, var jo hele greia morsom.

Håret mitt var steinhardt av hårspray, og sminken vakrere enn vakrest. Jeg vurderer å gå slik hver dag. Hveeer eneste dag.Siri har forresten kjøpt seg ny drillstav, en miniatyrdrillstav og en drillbutton. Dessuten er det alltid morsomt å se på de flinke drillerne, spesielt den alt for flinke Linn Kvade Rannekleiv.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

❦ Nature is a language, can't you read?