torsdag 24. juli 2008

Løvenes øy

De siste dagene har jeg tilbrunget på en hytte mer eller mindre utenfor sivilisasjonen. For å ikke nevne at den har stått litt forlatt i to år før vi bestemte oss for å ta en tur. Det var akkurat slik det så ut også.

Punkt 1 - gress: Det skal sant sies at det er store områder med gress rundt hytta. Til min forbauselse var det faktisk ikke gjengrodd (men gresset ble klipt uansett, altså).

Punkt 2 - vann: Innlagt brønnvann er tingen (pluss utedo, såklart). Da det ikke kom noe vann ut av springen, fant man fort ut at pumpa var skrudd av og en liten tur ned i kjelleren måtte til for å redde dagen.

Punkt 3 - inventar: Døde edderkopper? Mange stykker. Støvesuger? Ja, takk.

Punkt 4 - mat: Innkjøp av forskyninger ble gjort på den lille Jokerbutikken på en annen øy. Gåtid til butikken var omtrent 20 minutter. Det er kos når man har masse mat, drikke og bagasje å bære. Alt av tallerkener, bestikk, glass, gryter etc. ble nøye rengjort før bruk.

Punkt 5 - soving: Jeg sov på rom med en som beveger seg hele tiden og en som smatter i søvne. Selv er jeg perfekt, bortsett fra at jeg sier ifra når nok er omtrent nok. Sier de, altså. Madrassen var steinhard.

Dessuten er jeg solbrent og liker ikke at folk tar krabber på beina mine.

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker når folk tar krabber på mine ben<3

  SvarSlett
 2. Det forundrer meg virkelig ikke, frøken.

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en koselig tur:)

  SvarSlett
 4. Indeed det var. Det er alltid det.

  SvarSlett
 5. Heter det ikke 'tilbragt'? =P

  SvarSlett
 6. Hva skjer med at du hakker på sommerbloggrettskrivingen min? Når jeg kommer meg opp på rommet mitt (les: før jeg begynner på skole), skal jeg lese i ordbøkene mine. Både den for bokmål og nynorsk. Så ser vi hva som er rett.

  Knall (:

  SvarSlett
 7. Den som tar feil, må brenne en cd med no good shit musikk til den andre! =P

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?