mandag 21. juli 2008

Å være

Jeg har vært på båttur med søster-min og fått øynene blåst ut.
Heldigvis ikke bokstavelig talt.
Jeg har ryddet i musikkplatene mine og funnet ut at jeg ikke har plass til alle. Noe jeg visste fra før av. Det jeg ikke var klar over, er at jeg har musikkplater av flest folk som starter på D og M. Nemlig.Jeg har lest om Jack the Ripper.

Jeg har vært på kino og sett en film som ikke er helt meg-film. Og jeg har sett en som var skikkelig teit. De kinofilmene var ikke den samme kinofilmen.

Jeg har løpt i merkelige konstruksjoner i skogen langt borte, sånn for moro skyld.

Jeg har sett sesong 1 og sesong 2 av Criminal Minds. Hittil bare én gang.
*
Jeg har kjøpt en bok.Jeg har sett en skikkelig teit film enda en gang. Selv om det er to lyspunkter i den (The Cure og Elvis Costello), er det enda teitere at de lyspunktene faktisk er med. Rett og slett fordi det er under deres verdighet.

Jeg har ryddet på rommet mitt.

Jeg har sett alle youtube-filmer om Gube.

Jeg har ryddet rundt håndleddene mine.

Jeg har hatt med boken min overalt. Den er et bokvitne.

Og jeg hører på musikk type alltid.

4 kommentarer:

 1. Dette var produktivt må jeg si. Vel deler av det i hvertfall:p Skulle ønske jeg hadde viljestyrke nok til å tvinge meg selv til å rydde skrivebodet mitt - det begynner virkelig å bli nødvendig. Er ærlig talt ikke sikker på om det finnes noe bord unner alt rotet...jeg kan i hvertfall ikke se det o.O

  Ser ut til at din oppfatning av å kjøpe en bok er temmelig lik min egen. Det ligger en liknende haug av uleste bøker på mitt bord xD Ser ut til at du er et sånt krimmenneske du...hm kanskje det er på tide at jeg prøver meg på en krimroman igjen. De kan jo ikke være kjempedårlige alle sammen. Tror jeg.
  Synes forresten du skal lese The Swarm først, for den er nemmelig veldig bra! Den har kamikaze-krabber i seg...og uhmm ting. Tror ikke jeg skal si mer.

  Beklager bablingen, jeg er overtrøtt og jeg blir alt for enthusiastisk når det gjelder bøker. Nå skal jeg stoppe.

  SvarSlett
 2. Oo, lengste kommentaren i livet. Zuper-koz (ikke for å være fjortis, men heller liksom-tysk. Noe som ikke er så kult det heller).

  Jeg glemte selvfølgelig å skrive at jeg har systematisert alle arkene fra 2.- og 3.klasse inn i permer etter fag. Den tanken kan du kose deg med når du rydder skrivebordet ditt.

  Will do, gleder meg til å lese den. Akkurat nå leser jeg den på toppen da. Og ja, det er litt juks fordi jeg begynte å lese den før jeg kjøpte resten av bøkene. (Den er forresten skikkelig dårlig (den heter Fiasko). Men det står på lista mi at jeg skal lese en dårlig bok før jeg dør, så da kan jeg like godt gjøre det nå).

  Jeg er i alle fall krimperson type film. Når det gjelder bøker, er jeg tydeligvis i en periode der jeg ikke helt vet hva jeg liker og ikke liker, så da blir det litt av det meste (bortsett fra fantasy (beklager), for jeg har hittil ikke funnet noen ikke-så-tykke bøker som ser lesbare ut).

  Beina mine ble forresten tatt veldig fort opp fra gulvet da jeg leste ordet krabber.

  Lang kommentar right back at you!

  SvarSlett
 3. Whee laange kommentarer er zuper-koz, det har du helt rett i.
  Systematisere skoleark fra 2. klasse? Seriøst? Jeg har ikke en gang tatt bøkene mine ut av sekken enda....
  Nå får du meg til å føle meg skikkelig slaskete xD

  Man må lese noen dårlige bøker også da, det gjør de som er virkelig bra enda bedre. Det som er irriterdend er når noen overtaler deg til å lese noe og gir deg skikkelig høye forventinger, også viser det seg at boka er drittdårlig.

  Du trenger lesbare, ikke så tykke fantasybøker altså *tenke tenke* Vampyren Lestat av Anne Rice er en absolutt must-read, det samme er Good Omens av Neil Gaiman & Terry Pratchett, selv om den kanskje ikke her helt fantasy. Den er mest...kjemperar. Men på en veldig bra måte. Og hvis du noen gang finner The Hollow Kingdom av Clare Dunkle (det gjør du nok ikke, med mindre du spør amazon.com) så burde du virkelig lese den også.

  SvarSlett
 4. Jess, seriøst. Jeg har fire fine permer nå, to fra hvert år (og jeg føler meg litt flink).

  Det skal jeg prøve å sjekke litt ut, tipper jeg. Men jeg er redd lesing ikke kommer til å skje før jeg er ferdig med boken jeg har kjøpt. Tihi.

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?