søndag 26. april 2009

Dagens muffinsbakst

Denne søndagen var det lesefri i Siri-land. Til min store fortvilelse hadde jeg ingen anelse om hva jeg skulle bruke dagen til. Etter litt (veldig lite, egentlig) om og men, ble det til at jeg skulle finne på noen nye muffinsoppskrifter. Dette er resultatet:Aller først prøvde jeg meg på eplemuffins som egentlig er mer av type rundstykker. De smakte, ehm, saftige rundstykker med eplebiter på, egentlig.Bananmuffinsene var de eneste som virkelig ble helt fantastiske - perfekte. De så bra ut, de smakte bra. Dessuten er de litt sunne i tillegg.Blåbærmuffinsene ble heller ingen slager. Det var litt for mye blåbær. Og så glemte jeg bakepulver. Jah..Sjokolademuffinsene var også blæ. Rett og slett.


Hjertemuffinsformene mine er helt fantastiske, forresten. Jeg tror ikke jeg kommer til å angre på den inversteringen med det første. Og angående muffinsbakst; hvis hver fjerde egene oppskrift jeg utforsker blir perfekt, så ender jeg opp med ganske mange fantastiske muffinsoppskrifter til slutt, altså.

Og til slutt; om jeg vil røpe den fantastiske bananmuffinsoppskriften? Det må jeg tenke på litt, altså.

4 kommentarer:

 1. Namme-nam! Kan ikke du sende noen av disse ned til meg? :D Alle sammen SER i hvertfall gode ut

  SvarSlett
 2. Haha, fantastisk! A-post da, kanskje?

  SvarSlett
 3. Hm ja. Jeg kommer ikke på mange ting som hadde vært mer skuffende enn å endelig få en pakke, også er den full av mugg o.O

  SvarSlett
 4. Read you, det ville vært..kjedelig.

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?