tirsdag 24. november 2009

Jeg trekker inn magen..

..for å vise frem de nye kjolene mine.

Jeg er egentlig ikke en person som går med kjoler. I T-land hadde jeg bare én før i dag; den kjøpte jeg forrige mandag for 90 kroner og likner på en gammel gardin. Hjemme har jeg tre kjoler: den ene kjøpte jeg i La France den gang da jeg var liten og tynn, og den ser ut som et lappeteppe, den andre kjøpte jeg på salg i Christiania en gang mor var i Asia-land og den tredje måtte jeg anskaffe meg da russeballet begynte å nærme seg.

I dag gikk jeg til byen for å finne en svart kjole.

Jeg fant en svart kjole på Cubus og en fin bolero som passet til den. Kjolen kostet 299,-, boleroen 149,- og vips - 30 % rabatt. Så gikk jeg til Vero Moda - en butikk jeg ikke har vært inne i siden før sommeren. Der fant jeg den fantastiske svarte kjolen med lommer på. 300,-. Fint. Jeg fant ut at jeg trengte svarte støvletter også. Bianco. 900,-. Jeg er fattig.


Deretter fant jeg ut at jeg trengte undertøy. Jeg gikk på H&M og endte opp med to kjoler til; den fantastiske liksom-todelte kjolen for 349,- og den store oransje for 199,-. Jeg er veldig, veldig forøyd, selv om det bare er en av kjolene som vi liker å karakterisere som Siri-ish.

Nei, nå vil jeg gå i kjole snart, pynte meg for farmor og smile til alle menneskene.

Jeg endte forresten dagen med en liten tur på Nille der jeg kjøpte store mengder lys og en adventsstake.
Jeg liker stuen vår enda bedre nå.
Og jeg gleder meg til jul.

2 kommentarer:

  1. Kjeempefine kjoler altså :D Og nå ble du nesten blakk også (6)Noe som ikke er bra :(

    SvarSlett
  2. Takk, altså.
    Jeg er litt fattig, men det er kanskje det sparekontoer er til for? Fornøyd er jeg i alle fall - jeg brukte støvlettene mine i dag og de er helt herlige.
    Yey!

    SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?