mandag 30. juni 2008

Hoveglamping 08

Dette er den beryktede Hove-bloggen. Take it or leave it.

Mandag
Tøffe Ingrid, Mystiske Linn (les: "evig hotte") og Sære Siri tøffet sakte, men sikkert, mot destinasjon Arendal. Og mer gidder jeg ikke skrive fordi jeg er lat.

Tulla. Men helt dønn seriøst; ikke snakk om at jeg skal skrive et innlegg der en eventuell leser sitter igjen med å ha lest "og så", "da" "så skjedde" og "så gjorde vi". Derfor skal jeg gjøre mitt beste for å hindre det. Og resultatet? Ja, det blir vel akkurat det jeg frykter.

Camp Vann og Ved ble vel brukt. Flaks for tre slitne langsveisfarende, ble den satt opp i regnvær natten før, og de var rett og slett overlykkelige for det. Dessuten var det masse bergensere der. De var Bergen-aktige.

Konserter:
- Jay-Z: Rett og slett for å se hvor patetisk det er. Plan innfridd.
- Animal Collective: Sært som fy (ja, særere enn Siri-sært).

Tirsdag
Dette var den besteste dagen. Mer eller mindre uten tvil.

I et håp om å ikke sulte ihjel i løpet av uka, dro vi på handletur til Arendal. Bilturen må være noe av det merkeligste jeg har opplevd (nesten like sært som Animal Collective). Herr Sjåfør lå, type sitte vannrett, foran rattet. Kanskje han hadde lange bein. Eller kanskje han var trøtt.

Av konserter var det mye digg:

- The Pigeon Detectives: Jeg husker jeg ble skikkelig lei meg da jeg fant ut at England-bandet skulle spille i Norge og jeg ikke fikk sett dem. Heldigvis forandret ting seg. Ikke nok med at jeg fikk se dem, jeg stod nemlig aller aller aller forrerst på konserten. ELSK.

Dessuten må det nevnes at Helene mobbet med for at jeg ikke visste hvordan Gube luktet. Jeg er ikke helt sikker på hvordan vokalist Matt Bowman i PG lukter, men han har i alle fall mykt og fint hår.

The Pigeon Detectives-konserten er en av de beste konsertene jeg noen gang har vært på. Og tenk, jeg kan skrive mye og mer enn maks om den. Matt åpnet faktisk konserten med å dette av scenen. Òg de hadde den kuleste sekkemannen i historien.

Bildet er jeg superfornøyd med, og har derfor fjernet alt av god kvalitet fordi jeg er paranoid.

- We: Fordi de er bra og vokalisten har kult hår.
- Coheed & Cambria: Fordi Tine, fordi.
- The Kooks: Et hjerteband som fant ut at de ville skuffe litt, men som allikevel er dypt plantet sammen med resten av Engelland-bandene.
- Panic At The Disco: Headliner vi ikke er så utrolig begeistret over.
- Avenged Sevenfold: Fordi Tine, fordi.
- The Wombats: Bare fordi.
- Vampire Weekend: Fordi Tine, fordi.

Onsdag
Et av de største marerittene som finnes angående campingliv og telt innvolverer edderkopper og insekter. Gjetter du hvor dette ender? Jeg våknet med en stor (5 cm i diameter, om ikke større) edderkoppliknende sak over meg. Helt ærlig overlevde jeg det da jeg fant ut at den var utenfor innerteltet.

Men det slutter ikke her. Men det klarte du kanskje gjette det også? I min campingtilværelse, som på ingen måter inneholder glamping, fant jeg ut at jeg skulle gre håret. And so I did, lite anende om at det snart skulle sitte en edderkopp i ansiktet mitt.

Resten er historie.

Konserter:
- Animal Alpha: De er geniale og vi skjønner ikke noe av det de sier.
- Flogging Molly: Need I say more?
- Band Of Horses: På grunn av Karoline, og sånn fordi de er litt søte.
- Beck: Absolutt ingen grunn bortsett fra at det var en headliner.
- Behemot: De er fra Polen, altså.
- Dimmu Borgir: Det er rett og slett ingen mulig løsning å gå glipp av dem.
*
Torsdag*
*
*

Dette var dagen Tine lånte kameraet mitt. Hun tok mange fine bilder, altså. Jeg syns fremdeles det er kjempestas å ta bilder i motlys og koser meg med det.

Konserter:
- Lukestar: De er de søteste søteste.
- Bullet For My Valentine
- Killswitch Engage
- The Raconteurs: Herr Hvit, ja.
*
Fredag
Det var både positive og negative sider med fredagdagen. Nå er jeg i alle fall lat fordi jeg ikke gidder å utdype det. Jeg nøyer meg med å si det er siste dagen, og at ressonering kan gjøres på eget ansvar.

Det regnet forresten denne dagen. Selv om ingenting slår onsdag morgen, var denne ganske fin òg. Jeg åpnet teltet for å denne gangen finne vann. En vanndam. En stor vanndam. I ytterteltet vårt. På toppen fløt de ikke-lenger-så-hvite skoene til Tine. Nam.
*
Konserter:
- Purified In Blood
- Chrome Hood: Helt forferdelig dårlig.
- The Used: Kjemper om dårligstplassen sammen med Chrome Hoof.
- Satyricon: Tihi.
- In Flames: FANTASTISK.
*
Til min tristhet fikk jeg ikke sett The National Bank. Det ordnet seg heller opp med at jeg fikk møte Thomas Dybdahl. Jeg tror jeg egentlig er veldig fornøyd med den løsningen.

Så var det den selvironien.

10 kommentarer:

 1. Nam. velsmakende referat. Namnamnam

  SvarSlett
 2. Versågod, håper det smakte.

  SvarSlett
 3. weee! Skoene, er foresten ennå ikke hvite(etter en laang vask i maskinen:(, får prøve igjen), men måtte bare kommentere på tirsdagen.. Du glemte Avenged Sevenfold!!:O:O:O Det er "fordi Tine, fordi"det!! Selvom jeg var så snill at vi kunne se wombats etter 3 sanger:O:O..hihi.. Også Vampire weekend da, var mer fordi; hmm, vet ikke helt.. Hadde hørt det var bra?? Hihi, ellers supert sammendrag!! Ps. PAD var søte<3

  Kos deg videre i ferien!!(se jeg kommenterte masse!!=P)

  SvarSlett
 4. Du er flinkest(:

  Jeg tenkte på AS faktisk, men så husket jeg ikke om vi faktisk så dem eller ikke. Jeg skal skrive dempå nå.

  SvarSlett
 5. Vel. Nå skal jeg faktisk gidde å kommentere bloggen din (og det er ikke noe hvem som helst opplever). Det ligger faktisk ikke i min natur å lese blogger eller for den saks skyld kommentere det. God oppsumering med unntak av at du ikke virket trist nok av å ikke se the national bank:D

  SvarSlett
 6. Tsk, The National Bank er ikke såå bra.

  SvarSlett
 7. Band of horses<3
  Men hejdå! Karoline forsvinner igjen.

  SvarSlett
 8. jo:P men liker bedre han som soloartist. dette er andre kommentar i bloggen din, dvs bloggkommentar nr 2 i mitt liv. de som har hatt 3mx skjønner da at 100% av mine bloggkommentarer er gitt til deg, føler du deg ikke spesiell?

  SvarSlett
 9. Arrivederci, Karoline. Igjen.

  Jeg har tidligere fått høre at jeg er spesiell, så nå har jeg intet annet valg enn å føle meg enda mer spesiell enn jeg allerede føler meg. Det er tøft.

  SvarSlett
 10. Nå er jeg tilbake :D

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?