onsdag 7. mai 2008

I'm The Pigeon Detective.

Som noen kanskje vet, var jeg en liten tur i England i slutten av januar. På HMV kjøpte jeg en liten bunke med musikkplater, og endte egentlig opp ganske storfornøyd. Det morsomme er at jeg for noen dager siden fant en av de CDene, visstnok på min fars kontor, og det er nettopp det dette innlegget skal handle om.

Albumet heter Wait For Me og kan selvfølgelig ikke være av andre enn det britiske indiebandet The Pigeon Detectives. Timingen for å finne plata kunn ikke være mer perfekt. Jeg var nemlig i humør til å høre på et nytt band, et band som ikke ville skuffe meg med en gang lyden ville bre seg ut i rommet og inn i kroppen min. Det var vellykket.

Første nummer er Romantic Type, og er etter min mening en veldig fin måte å åpne med. To sekunders The Clash-assosiasjoner vel og merke, men ellers særegent som fy. Det at det fortsetter med I Found Out gjør det ikke verre. Rett og slett er det bra tvers igjennom (Resten av låtene: Don't Know How To Say Goodbye, Caught In Your Trap, I Can't Control Myself, I'm Not Sorry, You Know I Love You, Stop Or Go, You Better Not Look My Way, Take Her Back, Wait For Me og I'm Always Right). Jeg skjønner lett at de har blitt fint kjente i (det elskbare) Engellandet.

Og jeg blir skikkelig vårhappy av dem, faktisk.

Innerst inne er jeg litt misunnelig på de som får se dem på Hove. Forhåpentligvis blir skuffelsen litt mindre når jeg får skaffet litt saker fra nettbutikken deres. Og spesielt når neste album slippes i slutten av mai.

2 kommentarer:

  1. Jeg skal teste ihvertfall. Stilig navn

    SvarSlett
  2. Det burde du virkelig, syns jeg. Si ifra om det er brukbart!

    SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?