fredag 9. oktober 2009

Julekortprosjektet o9

Det er snø og fullt av hvitt i T-land.

Jeg har begynt på julekortprosjektet mitt. I år fant jeg ut at jeg skulle starte så tidlig at jeg hadde en liten mulighet for å fullfører det i god tid før desember banker på døren, uten å bli hjemsøkt av stress i løpet av november. Planen er at jeg (i motsetning til i fjor) skal bli fornøyd med kortene. Dette betyr at jeg skal ha det som et prosjekt pågående i bakgrunnen av alt det andre jeg skal gjøre de nærmeste månedene, og trives med det. Resultatet skal bli fabelaktig. Det er bare å glede seg!

Julekule- og julelysbildet er fra i fjor. Det er kanskje ikke så vanskelig å finne ut hvorfor jeg ikke er fornøyd?

Så, de siste to dagene har jeg tuslet rundt i T-lands gater. Der jeg har sett på mennesker, dyr, snøkladder dalende fra himmelen, glansbilder, garnnøster, sjokolader og blomster i et håp om at inspirasjonen skal ta bolig i kroppen min. På en måte har det faktisk fungert. Det er i alle fall noen millimeter med ideer som plasker rundt i hodet mitt. Den triste delen er at da jeg prøvde å gjennomføre noen av dem i stad, ble det ikke helt som planlagt.

Men det er lenge til stresset kan ta over, så jeg har god nok tid til å eksperimentere litt til. Ikke sant?

De tre bildene er litt av resultatet av en liten fotoshoot av noen helt herlige sjokolader jeg kjøpte på søte godisbutikken. Hva syns du?

2 kommentarer:

  1. Jeg likte det første bilde :D

    SvarSlett
  2. Thank you, det kan bli spennende å se hvordan alt ender opp. Jeg tror forresten det var en cappuccinotrøffel - og den var morsom å ta bilde av. Hurra.

    SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?