lørdag 10. oktober 2009

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Jeg har vansker for å tro at det faktisk kommer en film med både Heath Ledger og Johnny Depp i den nære fremtid. Det er nesten helt uvirkelig. Men også helt fantastisk!

Filmen heter The Imaginarium of Doctor Parnassus. Den handler om Dr. Parnassus som for lenge, lenge siden har inngått et veddemål med Djevelen og vunnet udødelighet. Senere, når han møter den store kjærligheten, inngår han en ny avtale om evig ungdom. I gjengjeld skal djevelen få Parnassus' førstefødte når han eller hun fyller 16 år.

Fordi Heath Ledger døde da de var en tredjedel på vei i innspillingen, var ikke utsiktene alt for gode til at den noen gang ville bli ferdig. Men så, helt plutselig, fant filmmenneskene ut at de skulle forvandle Ledgers rolle i filmen på en slik måte at man fikk se tre sider av han; som Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrell, når han er ute på reise, mens Heath Ledger selv er den med 'fot i virkeligheten'.

Til slutt skulle filmen dedikeres til Heath Ledger.

Se, se! Er det rart jeg gleder meg?Norgespremieren er 4. desember.

Andre filmer jeg gleder meg til før den tid, er forresten denne (med premiere 30. oktober) og denne (med premiere 6. november).

3 kommentarer:

 1. Jeg vil også se den.


  Du må forresten oppdatere bloggrollen din.
  Nye adressen er vedlagt denne kommentaren...
  Og om ikke så altforlenge kommer en mer permanent adresse som ender på .com eller .net

  SvarSlett
 2. Jeg er i alle fall en stalker, det kan sies lett.

  Adresse skal oppdateres. Om bittesnart, jeg lover!

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?