mandag 5. oktober 2009

Produktivitet

De siste dagene har jeg gjort ganske lite av det jeg egentlig burde gjøre. Jeg har lekt litt med kreativiteten i stedet, og jeg føler nesten jeg har gjort litt allikevel.

Jeg har endelig strikket det beryktete Marcus-skjerfet. Du vet, det som Marcus har på seg når han står alene midt på den store skoleplassen i About A Boy. Det har vært planen å strikke et slikt skjerf veldig, veldig lenge, men det var vanskeligere å få tak i et passende garn enn jeg hadde tenkt meg. Nå som det endelig er ferdig, er jeg litt usikker på om jeg er helt fornøyd med det; det kunne nemlig gjerne vært litt lenger og litt mindre..bredt. Men jeg liker det allikevel. Hepp.

Så har jeg strikket ny sokk til iPoden min. Det begynner å bli nokså kaldt i T-land, så jeg syns den fortjente en som var litt varmere; 100 prosent ull denne gangen. I tillegg festet jeg litt treperler på forsiden slik at den står i stil med den vakre høsten. Flinkheten tok over, og jeg lagde bursdagskort til onkel med Måkeørnen på fremsiden. Speilet man skimter i bakgrunnen er den fine Beatles-speilet til Linda, mhm.

Jeg har også vært litt produktiv mentalt, om så kan sies. Jeg dro på spinning på søndag, har fått sett TV-nyheter i min egen stue og vært ute og spist sammen med Chicken A. og familiemenneskene hennes. Jeg har tuslet rundt i T-land by, tittet innom bruktmarked med tema musikk/film/litteratur og funnet ut at lommeboken min er tommere enn overhode mulig. Så har jeg kjøpt en Rose Sløyfe-refleks, cottage cheese i lilla boks, lagd gratinerte pannekaker og sett Top Gun sammen med herlige mennesker. Og så fikk jeg et rødt eple. Hurra!

Til slutt må jeg nevne at jeg har bakt nytt brød. Denne gangen jukset jeg med Møllerens Solsikkebrødpose. Fordi det er så godt. Mmm..

6 kommentarer:

 1. WOW!!
  Flinker enn flinkest, men lurer på en ting?? hvordan klarer du å stoppe tia slik at du får tid til alt dette?

  SvarSlett
 2. Prioriteringer.
  Og som nevnt på toppen; jeg har ikke akkurat gjort det jeg burde ha gjort. Men det har nå resultert i overraskende effektivitet på studiefronten de to siste dagene. Nå har jeg snart lagd en iPod-sokk til Linda også, hurra-hurra.

  SvarSlett
 3. prioriteringer er ikke min sterkeste side skjønner jeg :P hehe...

  SvarSlett
 4. Prioriteringer er da alles sterke side. Det er umulig å ikke klare å prioritere. Det handler bare om å prioritere det som er rett der og da, og legge alt det andre bort. Mhm.

  SvarSlett
 5. er faktisk mulig... hvis det står mellom to ting, blir som regel ingen av tingene gjort :P

  SvarSlett
 6. Da gjør du en tredje ting litt, og så gjør du den morsomste at de to andre. Plutselig har du gjort tre ting i stedet for ingenting!

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?