tirsdag 25. mai 2010

Ting som skjer mens man leser til eksamen

En av ulempene med å ha eksamensperiode, er at man blir maks selvsentrert. Jeg har i alle fall tydelige problemer med å fokusere på andre ting enn det som går mellom bøkene og hodet mitt (og forhåpentlig skal forbli inne i hodet mitt, også). Jeg vet ikke hvilken dag det er. I dag våknet jeg opp med fredagsfølelse, men slo tanken fra meg i løpet av ti minutter (er ikke det ganske lenge?). Jeg kommer hjem etter at butikkene har stengt, så jeg sitter igjen med en følelse av at butikkene aldri har åpent. Narvesen er en fin ting. Huset mitt brukes til å dusje, pusse tennene, sove og spise frokost. Jeg skjønner ikke hva annet jeg kan bruke tiden til, enn å være på skolen. Lesesalen er min nye leilighet - her kan jeg leve lenge på havregrøt, knekkis og kaffe (og Narvesen). Jeg klarer ikke planlegge mer enn én dag frem i tid, det nytter ikke gi meg selv noen dagsplan og det blir plutselig vanskelig å koordinere mine dager med dagene til mennesker som ikke oppholder seg i samme bygg som  meg (helst skal de også være på samme plan også). Plutselig fant jeg ut at det er to uker siden en venninne av meg hadde eksamen, og jeg har fremdeles ikke hørt hvordan det gikk. Dessuten burde jeg ha skrevet et tosifret antall brev og sendt til fine mennesker, men det kommer definitivt ikke til å skje i løpet av de neste dagene.

Det virker som det var i går at jeg logget inn på bloglovin' og leste gjennom de 147 nye innleggene. Når har jeg plutselig 187 uleste innlegg, og jeg innser jo at "i går" i virkeligheten var i forrige uke. Twitter har automatisk logget meg ut, noe som aldrialdi har skjedd før. Og jeg leser plutselig veldig lite nyheter. Ups.

2 kommentarer:

 1. Kan jo koble av noen timer med noe annet. Ta en tur ut og spill fotball:) Det skal jeg...

  Dag-v

  SvarSlett
 2. Jeg så Top Gun på søndag, hurra.
  (Og jeg satt ikke-ikke med anatomiboken fanget).

  Er det feil å ha en fotball på lesesalplassen så man kan gå ut på gangen og spille? Det har nemlig han som sitter nesten-vedsidenavmeg. Søtt.

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?