torsdag 8. oktober 2009

Siri baker browniemuffins

Jeg tror dette er de beste browniemuffinsene noen sinne.
De er knallgode! Sprø utenpå og myke, bløte inni.

Denne oppskriften holder til 8 små muffins:
- 1 egg
- 1,5 dl sukker
- 2 ss kakao
- 50 gram smeltet margarin
- 1 dl hvetemel
- 0,5 ts vaniljesukker

Egg og sukker vispes lett sammen (merk ordet lett, det skal ikke være eggedosis). Deretter røres resten av ingrediensene i, enkelt og greit.

Stek herlighetene på 200 grader i 13 minutter.

Kos deg!

8 kommentarer:

  1. liker! lager vel en del til jeg kommer eller?? :P

    SvarSlett
  2. Jeg tror nesten vi må vente til du kommer. De er garantert borte hvis de blir lagd før, hah.

    SvarSlett
  3. Jeg prøvde å lage de :) Men de så ut som helt vanlige muffins og de smakte bare som saftige vanlige muffins, med preg av sjokoladekake/brownies :P Kanskje jeg gjorde noe feil? :D

    SvarSlett
  4. Hmm, når jeg lager dem, blir de sprø uten på og browniesmyke inni. Men jeg bruker muffinsbrett da, kanskje det har noe å si?
    Og ehm, hvordan gjorde du det med egg og sukker?

    SvarSlett
  5. Jeg prøver å lage de på nytt i dag :p Men egge og sukker blandet jeg bare fort og litt med en gaffel ;)

    SvarSlett
  6. Du får si fra hvordan de blir, da. Jeg tror forresten du kan piske det litt mer sammen; bruk en kjøkkenvisp i ti-tyve sekunder, så burde det vært fint.

    SvarSlett
  7. Da jeg lagde de nå så ble de brownieaktig :D

    SvarSlett
  8. Gratulerer!
    Er de ikke fantastiske?

    SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?