lørdag 27. februar 2010

I dreamt that I saw you on a mountain top

Noe det beste med å fly, er å se alle skyene. Jeg mener, de hvite skyene som egentlig ser ut som kjempestore bomullsdotter og som ligger under deg som en langstrakt seng. Solen skinner så de glinser sammen med det røde, orange, gule som skuer i horistonten. Jeg har så utrolig lyst til å legge meg ned.

Det er noe med skyene som fester seg inni meg. De får frem så mange fine ting jeg har lyst til å gjøre. Som å plutselig dra til Berlin, drikke kaffe og lese bøker. Ta silhuettbilder av mennesker med rare klær. Ligge i gresset og se på skyene, med musikk på ørene. Jeg har lyst til å ta toget til et sted jeg ikke vet hvor er, og ikke ha med meg annet enn kameraet mitt, en bok en en penn. Sitte på en holme hele natten og høre på bølger slå mot steinene. Jeg har lyst til å skrive en bok om absolutt hvasomhvasomhelst, og den må skrives i en gammel notatbok med en fin penn. Dra til London fordi det er London. Dra til Paris for å gå med høye heler. Jeg har lyst til å drikke te av gamle porselenskopper og spise biscotti dyppet i mørk sjokolade.

Hva har du lyst til å gjøre?

4 kommentarer:

 1. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har ligget på iskaldt gress en alt for varm sommerdag og latt fantasien løpe løpsk i skyene. Kjenner meg så godt igjen i det du skriver.

  Episoden fra mummitrollet hvor de sitter på rosa skyer er jo en klassiker. Tenk om det hadde gått an...

  SvarSlett
 2. Åh, jeg har så lyst til å ligge på en sky.

  En dag skal jeg lage meg en bomullsseng. Det er kanskje det nærmeste en sky jeg kommer.

  SvarSlett
 3. Da må du ta bilde. Kanskje lurt å begynne å samle bomull allerede nå... :p

  SvarSlett
 4. Klart blir det bilde (:
  Kanskje jeg må kjøpe en egen boks til å ha all bomullen i inntil videre. Fantastisk!

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?