Pølse- og spinatpasta. Virkelig noe av det enkleste jeg noen gang har lagd, samtidig som det er sundt og godt i tillegg. Og så ser det litt stilig ut også, syns jeg.
Oppskriften (4 porsjoner) er i utgangspunktet fra mat.no, her litt modifisert:
- 5 dl ukokt fullkornspasta
- 100 gram frossen spinat
- 3 kjøttpølser
- 1 ss olje
- 1 ss sitronsaft
- 1 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 3 ss kesam (noe jeg ikke hadde, men resultatet ble bra allikevel)
Når pastaen er ferdig kokt, skyller du av vannet. Ha i spinat, sitronsaft, salt, pepper og kesam og rør godt til alt er varmt.
Ha spinatpastaen i en skål og ha pølse over. Enkelt og greit.
I may or may not drink tea. Constantly.
NamNam.
SvarSlettMå prøves.
Namnam, virkelig!
SvarSlettJeg skal ha det til middag i dag (fordi studenten lagde stor porsjon og puttet i fryseren), og jeg gleder meg allerede. Jippi.