onsdag 10. februar 2010

Måneden

Det er noe med februar. Noe som gjør at jeg vil dra på ferie fra bloggeland og egentlig ikke komme tilbake. I alle fall ikke på en stund. Det er litt synd, igrunn. Og jeg skjønner ikke helt hvorfor. Tross alt, jeg begynte jo å blogge i februar. For to år siden. Så egentlig burde det være hipp-hurra, blogg er bra. Men nei. Sånn er det ikke.


Jeg har lyst til å lage en kjempegod sjokoladekake som egentlig ikke er en sjokoladekake, men bare består av masse sjokolade klemt sammen.


Kanskje det er det jeg skal gjøre denne februaren.

2 kommentarer:

 1. Det er synd at så mange misliker februar. Folk er slitne, deprimerte, lei av vinteren og klarer ikke tenke på annet enn vår.

  Se ut! Herlig hvitt, herlig kaldt. herlig rent! Alternativet er slaps og sørpe og brune veikanter. Våte sokker oppi skoa. Splætt og plomp.

  Isteden kan du ha på tøfler, sitte under tepper, fyre i peisen, lese en god bok, eller bake en sjokoladekake som egentlig ikke er en sjokoladekake.

  Februar er en fin måned synes jeg. : )

  SvarSlett
 2. Jeg syns egentlig februar er en veldig fin månede, så det er i bunn og grunn toppen av merkelig at jeg ikke er i blogge-stream i det hele tatt. For ja, det er jo helt fantastisk ute! Masse hvit snø, solen skinner igjen (for her har den vært borte en liten stund, gitt). Nei, det er ganske fint, virkelig.

  (:

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?