søndag 29. august 2010

Jeg har vært på blåbærtur med Hun fine og plukket nesten to rader i bunnen av det store bærspannet som rommer to komma syv liter og som vi kjøpte på obs!storehypermarkedderalleersamtidig for nitten smuler. Plutselig orket jeg ikke mer fordi alle jogget forbi og jeg hadde vært på joggetur tidlig på morgenen i stedet. Så da tro jeg til naboen og lagde blåbærcookies, men jeg glemte å ta bilde av det også.

6 kommentarer:

 1. fiin søndagsaktivitet! :) jeg har i fryseren og det er kjempeflaks! :D

  SvarSlett
 2. Ja, det er flott! Det er bare litt synd at det tar så lang tid med blåbærplukking. Plutselig er det ikke så morsomt allikevel.

  (Jeg kommer aldri til å bli voksen).

  SvarSlett
 3. Du må gå litt lenger enn at man ikke gidder mer. For da for man ganske mye i spannet også blir man besatt av å skulle fylle det. Selvom det er kjedelig. Men man bare må fylle det med bæææær! Sånn har jeg det i allefall. Når det gjelder. Rips.

  SvarSlett
 4. Det var akkurat det jeg tenkte før jeg begynte, men så fløy tanken av gårde etter hvert. Jeg skulle ønske blåbærene var litt større sånn at de tok større plass i spannet. Rips er litt større, liksom. Og så står ripsene på rad og gjør seg klare for å bli plukket, mens blåbærene prøver å gjemme seg i alt det grønne. Blåbærene er alt for smarte.

  SvarSlett
 5. Det er viktig å ha en liten kopp å fylle først, ikke et trelitersspann. Tror jeg da.

  SvarSlett
 6. Det er så veldig planen neste gang. Da skal jeg nemlig ha med den fine boksen som lager blåbærplukkelyder. Mhm.

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?