fredag 21. mars 2008

Sangen om ingenting

I går var det filmkveld hos den hyggelige Selina. Angående blogging ble konklusjonen at jeg skulle skrive et innlegg for å hylle alle gutter med langt hår. Merkelig nok var bakgrunnen Johnny Depp og Antonio Banderas. Jippi.

Men det kommer ikke til å skje nå. For nå sitter jeg nemlig i min fine t-skjorte, drikker kjærlighetste og har ikke alt for lyst til å skrive om noe jeg vet veldig mange syns er skikkelig teit. I stedet vil jeg magisk nok nevne filmene vi så i går:
 • Once Upon A Time In Mexico. Filmen jeg har sett så alt for mange ganger før, men som jeg fremdeles er i humør til å se et utall ganger til. Jeg elsker at Antonio Banderas spiller gitar. Og selvfølgelig måten de sier Mecixo på. Méjico. It makes me happy.
 • Donnie Darko. Anskaffet fordi en av de yndligste sangene er i den. Sett på nytt senest i dag fordi den var brukbar. Ikke overdrevet bra. Men grei. Why are you wearing that stupid man suit? (Quote Ingrid: EmoQuote).
Jeg vil forresten si god påske. Helt ærlig vil jeg innrømme at jeg ikke vet når det skal sies. I alle fall ikke i dag, tror jeg. Jeg tipper første påskedag. Det høres i alle fall nogenlunde fornuftig ut.
Det er mye annet jeg lurer på også. Hva jeg skal bli når jeg blir stor for eksempel, men der er jeg nok ikke den eneste. Jeg lurer på hvorfor ikke Marius har oppdatert bloggen sin på en uke. Jeg lurer på om det er noen som stalker meg som jeg gjør med andre, sånn med tanke på alle bloggene jeg følger med på i "all hemmelighet". Jeg lurer på om jeg noen gang vil male ferdig musikkveggen min eller begynne på kunstverket jeg kjøpte lerret til i vinterferien.
Jeg lurer på hvorfor Toumas Holopainen likner på Jack Sparrow. Om boken til Roberta Sparrow er virkelig. Hvor lenge en marengs som er like stor som håndflaten min må stå i ovnen. Jeg lurer på hvorfor jeg fryser når jeg er på rommet. Hvordan man lage tape. Og hvordan kompliment kan være et hankjønnsord.
Jeg lurer på hvor blyanten min er.
Ikke minst lurer jeg på om jeg skal stå opp kl 7 i morgen for å vaske hele jobbstedet mitt.
Jeg liker ikke at det har begynt å snø igjen. Det er visstnok ord jeg aldri ville tro skulle dukke opp i mine tanker, men jeg liker det allikevel ikke. Jeg vil ha vår. Farger. Jeg vil kunne være ute uten å fryse ihjel. Og jeg vil brekke spagetti.
Endelig har jeg lest ferdig Berlinerpoplene. Noe som sikkert bare skulle mangle fordi jeg plutselig kjøpe x antall bøker i forrige uke. Jeg har nemlig avansert. Nå går det både i musikkplater og bøker.
Langt innlegg og slikt. Fordi jeg skal opp om sånn seks timer, tror jeg jeg skal lese litt.
God påske!

2 kommentarer:

 1. Jeg kan tenke meg at ordet kompliment stammer fra fransk (uten at jeg vet noe om det). Alle ord som ender på -ment i fransk er ihvertfall hanskjønnsord?
  Det er kanskje halvveis logisk. Selv har jeg alltid lurt på hva OK stammer fra. En teori jeg leste på Wikipedia er at ordet stammer fra all correct/oll correct..

  SvarSlett
 2. Det er godt mulig du har rett, lille nerd. Hadde ikke forundret meg en smule(:

  Det har jeg også lurt på! Men jeg må si jeg syns teorien om at det kommer fra ''okeh'' eller ''waw-kay'' er litt mer spennende.

  Velkommen i tenkeklubben for de som undres, jeg liker meg her!

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?