onsdag 19. november 2008

Hot Water Music

Okey, så jeg er tilbake i T-land etter noen dager i den mer siviliserte delen av landet.

Jeg kan overleve med at GermanGirl har besøk av Boyfriend. At plassen til kofferten min i boden er okkupert av et brannslukningsapparat og andre uindentifiserte objekter, så samt som at det ikke går an å åpne døren helt fordi det er stappa med fiskeutstyr der. Jeg kan overleve med at politikkdude er syk og at jeg ikke har sett snurten av Bernie. At det ligger seks-sju utebukser i gangen og på kjøkkenet, i tillegg til at to av skålene mine er sporløst forsvunnet. Overraskende nok overlever jeg med at det er 14 grader på rommet mitt (skrur jeg på ovnen blir det badstue, helt seriøst).

Jeg tror (og håper inderlig) jeg overlever med å snart ha eksamen selv om jeg først begynte å lese i går.

Men noe jeg helt klart ikke overlever med, er den totale mangelen på varmtvann. Etter å ha søkt varme i dusjen opptil flere ganger uten å ha møtt noen som helt tilfredsstillelse av ønsket mitt, har jeg kommet til konklusjonen at T-land er noe dritt og Studentsamskipnaden aktivt arbeider for å opparbeide et dårlig forhold med studentene. Det faktum at jeg gleder meg til å dusje i de mindre lukseriøse dusjene til studentidrettshallen, er en tanke jeg ikke ventet skulle inntreffe før jeg faktisk hadde trent.

3 kommentarer:

 1. Det skal ikke være fryd og gammen, når man er student. Men at du ikke har varmtvann er drøyt.

  Men nå er det jo ganske barskt å bo i Tromsø. Eller?

  SvarSlett
 2. Gjett hvem som plutselig hadde varmvann da hun skulle dusje i stad? Det passet meg utmerket, for det var nemlig 14 grader på rommet. Digg!

  Og ja, Tromsø er braskt. Både fysisk og psykisk, liksom.

  SvarSlett
 3. Akkurat som om varmtvanns guden ble skremt av en sørings medfølelse-irritasjon-over-manglende-varmtvann..
  =P

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?