mandag 24. november 2008

I want my baby. Now!

Har man lov til å kalle seg en fotobutikk når man bare fører Sigma-objektiver og aldri har hørt om Lensbabies?

Nok en gang fant jeg ut at i dag skulle jeg kjøpe Lensbaby. I motsetning til alle de andre gangene det har vært planen, var jeg fullt bestemt på at jeg skulle ha med meg linsa hjem denne gangen. (De andre gangene har det nemlig vært mer 'titting'). Denne gangen skulle jeg faktisk bruke den til noe spesielt.

Dette er ikke for å være slem mot T-land, men jeg har ikke gått inn i en fotobutikk på Østlandet noen gang som har vært så jævla firkanta at de bare fører Sigma-linser (butikk II), og om ikke verre; bare fører standardobjektivene som fører med kameraet (butikk I). Eller for å understreke the real thing; aldri har hørt om Lensbabies (I og II). er jeg sikkert litt slem mot fotomenneskene i T-land: Vet dere hva et objektiv er?

Jeg er helt utrolig irritert. Og kanskje litt skuffa. Hvordan er det mulig å ikke ha en fotobutikk der det faktisk går an å få tak i objektiver, eller i det minste diskutere foto/kameraer i noe som skal være Hålogalandsrepublikkens hovedstad?

Svaret på spørsmålet mitt er merkelig nok nei.

2 kommentarer:

  1. Altså, det er ikke noe stress å få tak i en. Det er bare det at jeg trengte den til julekortbildet som jeg skulle ta i går kveld. Så da blir nettbestillinger litt treige (:

    SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?