søndag 30. november 2008

It's like Granny coming home from holiday with some snapshots and saying she knows about the places that she's been.

 1. Grabb tak i den nærmeste boken.
 2. Slå opp på side 56.
 3. Les den femte setningen.

Hva ble din setning?

4 kommentarer:

 1. Heh jeg elsker bok-memes! Nærmeste bok...skal vi se... Jeg fikk setningen "-- then you still won't have finished watching The Sound of Music".
  Så da vet du det xD
  Jeg har forresten veldig lyst til å lese den boken igjen (fordi Good Omens = fantastisk, religiøst tull), men jeg har rett og slett ikke tid. Trodde liksom jeg skulle få sjansen til å lese masse i år, men sånn gikk det i hvertfall ikke... Har lest en og en halv bok siden sommerferien! >.<
  Jaja, jeg velger å ta det som et godt tegn at jeg ikke har tid til å være på rommet:p

  Inga

  SvarSlett
 2. Not bad at all. Jeg tror virkelig det er et godt tegn at man ikke har tid til å være på rommet. Skulle ønske jeg hadde prioritert litt viktigere ting enn romtilbringing, selv om alternativet hadde vært biokjemi. Nå må jeg nesten bruke all tiden min på det. Haha.

  Angående lesing, så går det dårlig her også. Jeg skal visstnok bli ferdig med The Swarm i dag. Jeg er nemlig på side 845, og da er det jo ikke så mye igjen. Æ glæd mæ.

  SvarSlett
 3. Ooh The Swarm - hva synes du?Inga liker *fjortishjerte*
  Anyway, jeg føler med deg angående biokjemien...bare navnet er virker avskrekkende på meg o.O Er det like vanskelig som det høres ut?
  Vi skal ut og klatre i morgen. Det gleder jeg meg til :D

  Iphone lar meg forresten ikke poste med lj-iden min, derav den teite signaturen:p

  SvarSlett
 4. Siri liker masse, faktisk. Jeg tror det er den beste boken jeg noen gang har lest, men jeg har i løpet av de siste sidene fått en følelse om at kanskje slutten blir litt skuff.

  Biokjemi er ehm..ille. Kanskje. Eller, det er ganske morsomt, men det er ufattelig mye vi skal kunne til eksamen, sånn pluss at jeg egentlig ikke vet hva vi skal kunne. Det kan bli moro.

  Klatre faktisk? Sounds nice.

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?