fredag 26. mars 2010

Status Quo

Siri og Kjære har vært på konsert med et band som tydeligvis er akkurat passe kjente. Ikke så kjente at de gjenkjennes når de tusler rundt i Christiania, men kjente nok til at fansmenneskene lager kø rundt hele Sentrum Scene, omtrent. De covrer Creedence og spiller selv musikk som får folk til å masjere takten, selv om både Kjære og jeg er enige om at mye høres veldigveldig likt ut. Dessuten er det fint når band som startet opp i nittensekstisju fremdeles spiller konserter. Beina deres er sånne der syltynne gammelrockeraktige, de har på litt slitte sorte bukser og nye, lysende hvite sneakers (for det er viktig å ha godt fottøy på scenen, skal skjønnes). Og når de begynner å hoppe, er man litt redd for at de skal falle sammen når de treffer gulvet igjen.

Jeg hadde blomst i håret bussjåføren syns var fin.
Jeg hadde en sånn flette Mademoiselle Robot har lært meg å lage.
Neglene mine var olivengrønne.
Og i ørene hadde jeg knappeøredobber som jeg lagde for noen uker siden, inspirert av Tove.

Nå har jeg lest omtrent hundreogsøtti blogginnlegg som Bloglovin' hadde spart opp til meg. Jeg har vært like dårlig til å kommentere som alltid.

(Jeg vet det kanskje er smålig, men dersom du skal klappe på 1 og 3 i stedet for 2 og 4, kan du like gjerne la være å klappe. Det gir meg frysninger langs fremsiden av thorakalcolumna).

6 kommentarer:

 1. Liker blomsten! :)
  og klapper i takt med deg ;)

  SvarSlett
 2. Åh, kos. Jeg fikk den plutselig tilbake etter at hun der søsteren hadde lånt den..i type en og en halv uke. Alltid kos.

  Vi kan lage klappeorkester!

  SvarSlett
 3. å, så fin knappeøredobb! oi. :)

  SvarSlett
 4. Oh, takk. Det fineste er at jeg fant dem i en stor, forlatt boks og ingen andre hadde tenkt å bruke dem til noe. Det er fint å hjelpe knapper videre i livet (:

  SvarSlett
 5. (oi det var en fin flette og noen fantastiske øredobber!) (hvisker litt i parantes jeg.)

  SvarSlett
 6. Cathrine!
  Du skal få lov til å hviske i parantes nårsomhelst, altså. Så flott å se at du også blogger - du reddet virkelig dagens flyplassventing. Hurra!

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?