fredag 5. mars 2010

Maxwell's silver hammer

Når jeg har sagt jeg skal være hjemme en heeel måned, har jeg fått noen litt rare blikk. Hvorfor skal du det? Neei..forandring. Så skal jeg lese, da. Og gjøre akkurat det jeg har lyst til. Sier jeg.

Luksusproblemer.

Nå vet jeg ikke helt hva jeg har lyst til å gjøre.

Jeg har lagd biscotti. Jeg har hatt tid til å prøve nye ting, men har ikke hatt lyst til å gjøre det. Jeg har busset frem og tilbake, frem og tilbake. Lest i boken min, men lagt den fra meg igjen fordi bussjåførmenneskene har egne trafikkregler. Jeg har gått ute i mørket, sett på stjernene og lagd syngelyder til Abbey Road. Så har jeg spist altforaltfor mye uten noen som helst grunn. Jeg har jogget i snøen og hørt på Odd Blood i tre dager i strekk. Jeg har sovet i en seng som er så lang at jeg akkurat kan strekke ut beina hvis jeg ligger på skrå, og det er helt greit fordi sengen ligger rett under taket. Jeg har hatt med varmt vann på termos så jeg kan lage kaffe når jeg sitter på lesesalen og leker viktig student og spiser Krokanrull. Jeg har fått tre nye elektroniske kort i lommeboken min, og noen mennesker sier at lommeboken kanskje begynner å få litt mange ting i seg. Jeg har drukket te, te, te. Snart har jeg lyst til å lage sjokoladeboller med runde sjokoladebiter i, ikke firkantede. Vil du smake?

Og ja, så har jeg sydd en kappeting. Ikke til meg selv, altså. Kanskje er den allerede kastet.

6 kommentarer:

 1. vil smake! kanskje jeg kan sette deg litt mer i aktivitet:P også skal du vite at jeg hadde gitt mye for å kunne gjøre det jeg ville framfor å bo på en trestol med boka klistra til øynene uten å kunne blunke.

  SvarSlett
 2. Sweet.
  Jeg kan lage boller og ta med til deg til uken, hurra. Etter eksamen kan du jo bare slappe av som bare det, litt. Lykke til!

  SvarSlett
 3. Maxwell's silver hammer..
  Husker jeg så en tegnefilm som het det en gang for lenge siden.
  Det var en flashanimasjon, laget som en musikkvideo til en Beatles-låt. Tror jeg?

  Jeg må se og få meg en jobb snart..

  SvarSlett
 4. Det kan være, altså. Jeg er nok mer kjent med Beatles-sangen enn flashanimasjonen, i alle fall. Men hallo, dette skal googles (hoho).

  Tja, det er kanskje praktisk å ha jobb? Bittelitt?

  SvarSlett
 5. Kappen er ikke kastet!

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?