torsdag 29. mai 2008

I'm ready to jump

Jeg sitter i vinduet med
smeltede Ballerinakjeks foran meg.
Plutselig kommer sangen I Melt.
Sånn fordi det er varmt ute.
Kanskje det er alt.
Jeg er endelig ferdig med matteeksamen. Les "eksamen i 3MX". Det er det det egentlig står. Jeg liker det. Veldig. Planene for de neste dagene er klare: jeg skal slappe av. Og selvfølgelig gjøre masse som jeg har utsatt fordi jeg i teorien skulle gjøre matte, selv om det i praksis ble litt til at jeg gjorde nada. Nettopp. Så skal jeg løpe rundt i huset iført rosa miniskjørt mens jeg hører på gamle Britney Spears-sanger, mer eller mindre dansende av begeistring.

Eller ikke.


I går fikk jeg de lenge etterlengtede T-skjortene mine. Eller. Det var egentlig først denne uken jeg kunne ha regnet med at de kom. Sånn med tanke på at de har reist langt. You're awesome, and this package is proof. Jeg veit. Her er et bilde av en av dem. Designet heter Self Destruction. Jeg vet du syns den er kul.

Den aller kuleste vil jeg spare litt på før dere får se den. For den er nemlig den tøffeste T-skjorta jeg noen gang har sett. Seriøst.

Jeg syns forresten det er litt trist at Ugly Betty er ferdig. For ja, jeg syns det er søtt. Andre Ugly Betty-tittere vet nok lett at tittelen på dette blogginnlegget er just det de sang i sangen på slutten i går kveld. Og jeg var så dønn sikker på at jeg skulle huske melodien på den sangen leenge. I alle fall til i dag. Men nei.

2 kommentarer:

  1. Jeg ønsker meg stilige t-skjorter, men jeg finner aldri det jeg vil ha. Jeg finner heller aldri noen som "er meg". Kanskje jeg bare har en forestilling om noe jeg vil ha, kanskje jeg bare er sær.

    SvarSlett
  2. Jeg har kommet over noen kule T-skjorte sider med tiden. Den eneste jeg husker nå er threadless.com (der jeg bestilte disse skjortene fra). Hmm, jeg kan prøve å huske hva de andre er også. En gang.

    SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?