tirsdag 27. mai 2008

Nei.

Jeg er lei bloggen. Meningsløst lei bloggen min. Altså, jeg mener ikke situasjonen der jeg har en blogg. Det er heller det at den innholdsmessig ikke har blitt den bloggen jeg mente den skulle bli. Jeg hadde nemlig en idé bak anskaffelsen av ny blogg, og den har på ingen måte blitt fulgt opp. Etter noen sekunders tenking har jeg funnet ut hva det skyldes; jeg tenker for mye når jeg skriver. Ikke av type brainstorming/Stream Of Consciousness-ting (da du egentlig ikke tenker i det hele tatt, så det er helt på tryne feil å bruke det for å illustrere dette). Det er mer det at jeg ikke lar tankene mine falle ned på papiret (tastaturet), og resultatet er et flertall av blogginnlegg som ser helt annerledes ut enn det jeg skulle ønske de gjorde.

Løsningen lyder som følger: Siri skal skrive det hun tenker, uten å tenke på alt annet som hun tidligere har tenkt på som snevrer inn en grense for hvor og hvordan hun kan utforme alt og ingenting.


Nysgjerrighetsbegrenser:
1) Hva syns du?
2) Hvilken bok leste du sist?

The Hives - Because I Wanna

6 kommentarer:

 1. Ah du har jo helt rett i at det er mye morsommere å blogge dersom du bare skriver akkurat det som faller deg inn. (Det blir kanskje ekstremt kjedelig å lese, men det er da ikke mitt problem xD)

  Det er også en av fordelene med å ha en blogg som ingen leser (slik som i mitt tilfelle) - det er heller ingen som bryr seg om den suger haha

  SvarSlett
 2. Vi får se hva det blir til. Jeg håper det blir litt spennende i alle fall. Det er om å gjøre at jeg ikke sovner når jeg selv leser det, bare(;

  Jeg leser jo bloggen din! Men du har helt rett. Hvor kult hadde det ikke vært hvis bloggene våre plutselig ble skikelige berømte (eller i alle fall pittelitt)?

  SvarSlett
 3. Whee da har jeg to (nesten) faste lesere xD
  Hadde vært stilig å være skikkelig godt kjent ja... men også temmelig stressende:P Sånn som det er nå er det liksom ikke så farlig hva jeg babler i vei om, siden det bare er to stykker som leser det haha

  Men hvis jeg viste at flere hundre mennesker kom til å lese det jeg skrev, hadde jeg nesten vært nødt til å være Interessant og Kreativ. Og det er jeg som regel ikke xD

  SvarSlett
 4. Hah, skulle bare mangle. Men press ja, ikke alltid like morsomt, tør jeg gjette. Men det er noe jeg greit ville ofret!

  SvarSlett
 5. Jeg tror det er med blogging som med alt annet: Man må ha holdt på med det en liten stund før man blir noe særlig flink til det, og når det gjelder øyeblikks innskytelser, vel, kanskje man må skrive dem ned i en "analog" blogg (les: penn og papir) og overføre den ved dagens slutt? Uansett: Tilfeldige innfall kan være morsomt, men kan bli kjedelig i lengden. Så kan man jo også spørre seg hvorfor man blogger da. Er det for din egen del, eller vil du at noen skal lese den?

  SvarSlett
 6. Du har rett. Meget. Jeg har faktisk fått noen morsomme idéer (etter min mening i alle fall) til kommende blogging. Vi får se hva det ender med. Annerledes blir det i alle fall, hvis det blir slik som jeg tenker.

  SvarSlett

❦ Nature is a language, can't you read?